Handige Harrie(ette)

Introductie

Ben jij handig en wil jij daar jouw werk van maken? Dan is dit je kans! Op verschillende niveaus zijn wij op zoek naar nieuw talent. Wil jij graag de handen uit de mouwen steken? Lees dan snel verder!

Organisatie

Je komt te werken bij een nieuwe organisatie met een uniek concept, namelijk het maken van een compleet huis binnen één werkweek. Dit is mogelijk door de prefab houten constructie. De woning bestaat uit drie verdiepingen. De gehele woning wordt in de fabriekshal in Emmeloord afgemaakt, inclusief keuken, vaatwasser, douche, wastafel, elektra, verwarming en vloerbedekking. De woning komt dus kant en klaar uit de fabriek en wordt als geheel getransporteerd op een dieplader, naar de plaats van bestemming. Zo draag jij direct bij aan de woning van de toekomst.

Functie

We bieden verschillende werkzaamheden, als timmerwerkzaamheden, montagewerk, spuiten en/of schilderen en elektrotechnische werkzaamheden. Jij hebt een goed inzicht, beschikt over twee rechterhanden en hebt een goede motivatie. Een specifieke opleiding? Die heb je niet nodig. Met de juiste begeleiding kun jij namelijk zo meewerken aan de productie van duurzame woningen

Functie-eisen

  • Jij hebt technisch inzicht;
  • Jij werkt planmatig en gestructureerd;
  • Je hebt een mbo werk- en denkniveau
  • Jij bent een vrolijke, harde werker, die gerust eens kritisch mag zijn.

Aanbod

  • Jij krijgt een mooi salaris volgens de cao Timmerindustrie;
  • Een fulltime dienstverband 4-daagse werkweek, 36 uur per week of een 5-daagse werkweek, 40 uur per week;
  • Jij komt te werken in een innovatief bedrijf waar volop aandacht is voor ARBO en een goede en gezonde werksfeer en omgeving;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatie

Wil jij meer weten over deze gave functie of over dit gave bedrijf? Zie jij jouw toekomst wel weggelegd bij dit bedrijf dat medio mei haar deuren op grotere schaal zal gaan openen? Neem dan contact met ons op! Meer informatie kan je inwinnen bij: Ruben Zeeman l 06-10020521 of ruben@dujob.nl. Wij komen graag met jou in contact!

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Melanie Kamsma

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen