Constructiebankwerker/Lasser

Introductie

Als Constructiebankwerker ga jij in Zwolle bij een specialist in de metaalbewerking aan de slag. Zij maken gebruik van moderne machines. Je bent zeker niet bang om de grenzen hierbij op te zoeken! Met jouw ervaring ben je instaat om zelfstandig diverse metaalbewerkingen uit te voeren. Je kan hierbij denken aan boren, zetten, snijden en lassen.

Organisatie

De organisatie waar je komt te werken is een specialist in de metaalbewerking. Ze zijn uitgegroeid tot een volwaardig metaalbedrijf met diverse bewerkingen. De klanten en producten zijn zeer divers. Je kan hierbij denken aan halffabricaten, kleine seriewerk en groot constructiewerk. Kortom je bent nooit uitgeleerd en je hoeft je geen seconde te vervelen!

Binnen dit familiebedrijf kun jij je huidige kennis verbreden of zelfs het vak vanaf nul leren. Zij bieden trainingen en cursussen om jezelf als technici te ontwikkelen.

Functie

Je dag als Constructiebankwerker begint met een verse kop koffie in de bedrijfskantine. Samen met je collega’s wordt er nog wat gekletst voordat het echte werk gaat beginnen. Aan de hand van de werktekeningen en de uitleg weet jij precies wat je te doen staat vandaag. Zelfstandig stel je de machine in en zorg je weer voor de gebruikelijke topkwaliteit, je bent een vakman! De producten en klanten zijn zeer divers, zo krijg je voldoende afwisseling tussen de verschillende opdrachten. Dit bedrijf staat voor kwaliteit en geen kwantiteit. Dit past bij jou en daarom heb je ook voor dit bedrijf gekozen.

Binnen de functie van Constructiebankwerker heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Lezen van technische tekeningen.
 • Vaststellen van het te gebruiken materiaal en lasgereedschap.
 • Het reinigen van het verbinden materiaal.

Functie-eisen

De Constructiebankwerker die wij zoeken is in het bezit van een:

 • Mbo werk- en denkniveau.
 • Gemotiveerde instelling.
 • Bij voorkeur heb je relevante werkervaring opgedaan als Constructiebankwerker of Lasser.
 • Woonadres in de omgeving van Zwolle, Kampen of Hattem.

Aanbod

Ben jij de Constructiebankwerker wij zoeken dan bieden wij jou het volgende:

 • Fulltimebaan met een 40-urige werkweek.
 • Salaris tussen de € 2.200,- en de € 2.800,- o.b.v punt 40 uur en afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.
 • 25 vakantiedagen.
 • 13 ADV-dagen.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

Sollicitatie

Heb je interesse in het werken als Constructiebankwerker in Zwolle? Klik dan op de sollicitatiebutton! Ik nodig je graag uit en vertel in ons gesprek meer over de functie daarnaast ontdek ik graag jouw talenten.

Dujob is hét bemiddelingsbureau dat werk maakt van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw sterke eigenschappen, wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen. Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal en techniek. Via Dujob ontwikkel jij je talent verder.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Jesca de Best

jesca@dujob.nl

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen