CNC Frezer

Introductie

Als CNC Frezer ga jij in Zwolle bij een specialist in de metaalbewerking aan de slag. Zij maken gebruik van moderne machines waar je niet bang voor bent om de grenzen van op te zoeken. Met jouw ervaring ben je instaat om te programmeren en zelfstandig gereedschapskeuzes te bepalen.

Organisatie

De organisatie waar je komt te werken is een specialist in de metaalbewerking. Ze zijn uitgegroeid tot een volwaardig metaalbedrijf met diverse bewerkingen. De klanten en producten zijn zeer divers. Kortom je bent nooit uitgeleerd en je hoeft je geen seconde te vervelen! Binnen dit familiebedrijf kun jij je huidige kennis verbreden of zelfs het vak vanaf nul leren. Zij bieden veel mogelijkheden om jezelf als technici te ontwikkelen.

Functie

Je dag als CNC Frezer begint met een verse kop koffie in de bedrijfskantine. Samen met je collega’s wordt er nog wat gekletst voordat het echte werk gaat beginnen. Aan de hand van de werktekeningen en de uitleg weet jij precies wat je te doen staat vandaag. Zelfstandig stel je de machines in en zorg je weer voor de gebruikelijke topkwaliteit, je bent een vakman! Je maakt kleine series tot groot enkelstuks freeswerk, zo krijg je voldoende afwisseling tussen de verschillende opdrachten. Dit bedrijf staat voor kwaliteit en geen kwantiteit. Dit past bij jou, en daarom heb je ook voor dit bedrijf gekozen.

Binnen de functie van CNC Frezer heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Lezen van technische tekeningen.
 • Zelfstandig programmeren.
 • Selecteren en instellen van de juiste gereedschappen.
 • Verwerken van klein seriewerk tot groot enkelstuks freeswerk.

Functie-eisen

De CNC Frezer die wij zoeken is in het bezit van een:

 • Mbo werk- en denkniveau.
 • Gemotiveerde instelling.
 • Bij voorkeur heb je relevante werkervaring opgedaan als CNC Frezer, CNC Verspaner of Allround Verspaner.
 • Een woonadres in de omgeving van Zwolle, Kampen of Hattem.

Aanbod

Ben jij de CNC Frezer wij zoeken dan bieden wij jou het volgende:

 • Fulltimebaan met een 40-urige werkweek.
 • Je salaris zal tussen de € 2.250,- en de € 3.000,- bedragen, o.b.v. 40 uur en afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.
 • 25 vakantiedagen.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

Sollicitatie

Heb je interesse in het werken als CNC Frezer in Zwolle? Klik dan op de sollicitatiebutton! Ik nodig je graag uit en vertel in ons gesprek meer over de functie daarnaast ontdek ik graag jouw talenten.

Dujob is hét bemiddelingsbureau dat werk maakt van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw sterke eigenschappen, wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen. Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal en techniek. Via Dujob ontwikkel jij je talent verder.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Jesca de Best

jesca@dujob.nl

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen