CNC Draaier Metaalbewerking – Vollenhove

Introductie

Wegens uitbreiding van de capaciteit bij de organisatie in Emmeloord zijn wij op zoek naar een CNC Draaier. Wil jij werken in een klein team en heb jij ervaring met het CNC draaien?
Lees dan snel verder!

Organisatie

De organisatie waar je komt te werken is een metaalbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in verspaning en constructie. Het bedrijf is in 1979 opgericht en begonnen in Sint-Jansklooster waar ze zich specialiseerden in machinebouw, sinds 1999 is de organisatie gevestigd in Vollenhove. Ze beschikken over diverse CNC gestuurde verspaningsmachines en diverse lastechnieken. Ze maken en leveren een grote diversiteit aan producten, variërend van draai-, en freesonderdelen tot en met constructiewerk. Ze leveren producten aan diverse sectoren, waaronder de luxe jachtbouw, landbouw- en voedingsindustrie en weg- en waterbouw.

Functie

Als CNC draaier ga je werken met het besturingssysteem Heidenhain. Je zal kleine series draaien en soms enkelstuks, veel afwisseling dus! Daarbij kom je te werken in een klein en hecht team van 5 mensen op de verspanende afdeling. Het is een informele sfeer waarbij je in in teamverband, maar ook zelfstandig moet kunnen werken. Uiteraard wordt je begeleid door je collega’s, zodat je de werkzaamheden en de structuur van werken snel onder de knie krijgt.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou als CNC draaier:

  • Mbo denk- en werkniveau.
  • Werkervaring als CNC draaier is een pré.
  • Je moet beschikken over een goede wil om te werken en daarbij ben je uiteraard bereid om te leren.

Aanbod

Wat kunnen we jou bieden als CNC draaier:

  • Je salaris zal tussen de € 2.000,- en € 2.700,- bedragen, dit is wel afhankelijk van leeftijd en ervaring.
  • Er zijn mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen doormiddel van opleidingen/cursussen.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Werken in een klein gezellig team met een informele sfeer.


Sollicitatie

Heb je interesse in het werken als CNC Draaier? Klik dan op de sollicitatiebutton! Ik nodig je graag uit en vertel in ons gesprek meer over de functie daarnaast ontdek ik graag jouw talenten.

Dujob is hét bemiddelingsbureau dat werk maakt van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw sterke eigenschappen, wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen. Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal en techniek. Via Dujob ontwikkel jij je talent verder.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Fokke Post

fokke@dujob.nl

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen