Ben jij graag op pad om klanten te bedienen bij technische storingen? Dan is het zeker de moeite waard om verder te lezen! Voor een opdrachtgever in Emmeloord zijn we op zoek naar een servicemonteur ter ondersteuning van het huidige team.

Ben jij leergierig? Geen probleem. Ook dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Dagelijks op pad, zelfstandig of met een collega, om op locatie afwisselende werkzaamheden uit te voeren. Van onderhoud tot het oplossen van storingen. Lijkt jou dat wel wat? Voor een deurfabriek in Zeewolde zoek ik Service Monteur(s). Vakmannen die beschikken over zowel praktisch als technisch inzicht. Dit bedrijf is specialist in het ontwerpen en produceren van garagedeuren en industriedeuren… Benieuwd welke deuren voor jou opengaan? Solliciteer dan direct!

Jij bent een echte doener, stilzitten is voor jou geen optie! Voor een bedrijf in Emmeloord zijn wij op zoek naar een Service Monteur in de mechanische techniek. Ben jij iemand die graag afwisseling heeft en het liefst op verschillende locaties aan het werk is? Deze baan is precies wat voor jou! En door jouw kennis en ervaring zorg je voor tevreden klanten met een goed gevoel!

Zelfstandig agrarische machines analyseren, installeren en onderhouden. Zo ziet je baan als Service Monteur Buitendienst er onder andere uit. Door jouw kennis en service is de professionele agrarische markt wereldwijd voorzien van technisch goed onderhouden materiaal. Je werkgebied is Drachten en omgeving.

Een organisatie in de zorg en welzijn sector is met spoed op zoek naar een Service Technicus. Heb jij een mbo-diploma niveau 4 richting Installatietechniek dan hebben wij een betekenisvolle baan voor jou in Lelystad. Met jouw ervaring met je aanwinst voor het team en is de veiligheid van iedereen gewaarborgd.

Enthousiast, gedreven en klantgericht. Is dit ook jouw manier van werken als Monteur? En wil jij die kwaliteiten graag delen binnen een professionele organisatie? Dan kom ik graag met jou in contact, om de mogelijkheden door te nemen! Het gaat om een functie als Service Monteur in de koeltechniek bij een bedrijf in Heerenveen.

Bij dit bedrijf in de regio Staphorst ben je verantwoordelijk voor het installeren van airconditioning en warmtepompen. Als Servicemonteur ga je op pad om deze verschillende producten op locatie te installeren. Naast het installeren ben je ook verantwoordelijk voor onderhoudswerkzaamheden. Erg afwisselend dus! Wil jij je verder ontwikkelen? Dat kan!

Ben jij dé nieuwe Servicemonteur-E die het team in Kampen komt versterken? Voor een groeiende onderneming zijn wij op zoek naar (ervaren) installatiemonteurs. Wil jij bijdragen aan een stukje verduurzaming van ons land? Lees dan snel verder!

Als Monteur Service en Onderhoud ben jij veel onderweg. Samen met je collega ga je op pad om op verschillende locaties onderhoud te plegen en inspecties uit te voeren. In deze functie, vanuit standplaats Zwolle, werk je met diverse producten en word je betrokken bij uitdagende projecten. Denk daarbij aan het installeren van op maat gebouwde silo-installaties, procesinstallaties, transportsystemen en doseersystemen. Door jouw inzet werk je mee aan de groei van deze fijne organisatie, waarbij jij je snel thuis voelt en je wordt opgenomen in een sterk, enthousiast team.z

Ben jij de vakman die affiniteit heeft met de techniek? Kan je snel schakelen en weet je creatieve oplossingen te vinden in complexe situaties? Dan kan deze functie wellicht iets voor jou zijn. Je zult vanuit de standplaats Zeewolde werkzaam zijn als Service Monteur door heel het land om de revalidatiebranche te voorzien van zorgbedden.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen