Ben jij technisch ingesteld en vind je het een uitdaging om elektronische oplossingen te bedenken voor uiteenlopende projecten? Lees dan snel verder!

Ben jij die techneut die in een groeiende organisatie de toenemende werkzaamheden op de afdeling onderhoud en techniek samen met je team wil oppakken? Heb jij een flexibele, positieve en energieke houding en wil jij je optimaal inzetten om alle processen goed te laten verlopen. Dan wil de Condor Group graag met je kennismaken!

Heb je al circa 3 jaar werkervaring als Elektromonteur? Ontwikkel je dan verder bij een elektrotechnisch bedrijf in Zeewolde. Je gaat je bezighouden met nieuwbouw- en renovatieprojecten en krijgt veel mogelijkheden.

Ben jij Elektromonteur en ben jij woonachtig in de regio van Staphorst? Dan hebben wij momenteel een functie voor jou waar je bijna geen nee tegen kunt zeggen! Het gaat om een functie als Elektromonteur binnen een klimaattechnisch bedrijf.

Jij bent een Elektromonteur die klaar is voor een transfer! Je hebt een tijdje gespeeld op redelijk niveau maar voelt aan alles dat je klaar bent voor de volgende stap. Hoe? Dat is de vraag, je hebt waarschijnlijk geen spelersmakelaar die alles voor je regelt qua salaris en plek in de selectie. Wij hebben een functie openstaan van een top bedrijf in Emmeloord die een plek open heeft! Zin in een kopje koffie?

Ben jij klantgericht ingesteld en draag je graag steentje bij aan een duurzaam Nederland? Ben je daarnaast technisch ingesteld en ben je niet bang om op hoogtes te werken? Wellicht dat de functie Zonnepanelen Monteur in de omgeving van Zwolle dan iets voor jou is. Lees snel verder wat wij jou te bieden hebben.

Als Panelenbouwer ben je werkzaam in Emmeloord. Je houdt je bezig met het monteren, bedraden en testen van schakelkasten. Door jouw kennis en inzet loopt het proces soepel en worden eventuele problemen tijdig gesignaleerd en verholpen. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kunt uitvoeren volg je verschillende opleidingen en cursussen.

Als Installatiemonteur in Genemuiden ga jij verschillende technische uitdagingen aan. Van het installeren van een aircosysteem op een cruiseschip, de montage van sanitair op een grote tanker tot het repareren van een vriescel in een winkel. Door jouw inzet en wil om te leren ben jij een aanwinst voor het team.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen