/
Werving selectie

Werving en selectie

Op zoek naar de perfecte medewerker om je bedrijf te laten groeien, maar heb je geen tijd om zelf op zoek te gaan naar de beste medewerker? Dan is onze dienst werving en selectie wat voor jou. Met Dujob Office vinden wij de beste professionals voor elk vakgebied.

Werving selectie dujob
Jarenlange ervaring
Klantbeleving centraal
Persoonlijke benadering

Wat levert werving en selectie op?

Specialist in werving en selectie
Het vinden het aannemen van nieuwe medewerkers staat waarschijnlijk regelmatig bij jullie op de agenda, maar wij van Dujob Office hebben er onze specialiteit van gemaakt. Met het juiste profiel vinden wij de beste kandidaat die precies past. Wij schrijven de vacaturetekst, putten uit onze database, zetten wervingscampagnes op, voeren de eerste gesprekken en helpen bij het opstellen van de overeenkomst.

Tijdbesparing
Door de werving en selectie van nieuwe medewerkers uit te besteden, bespaar je veel tijd. Ongemerkt is het vinden en aannemen van nieuwe medewerkers namelijk nogal een klus. Een klus die wij tot in detail kennen en met passie uitvoeren. Zo kun jij je met andere zaken bezighouden.

Vaste bemiddelingskosten
Kies je ervoor om de werving en selectie uit handen te geven, dan betaal je een bemiddeling fee die we vooraf met elkaar bespreken. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent. En wij weten die ene kandidaat niet te vinden, dan kost het je ook niets.

Wat levert werving selectie op

#werving&selectie

Hoe gaat het proces werving en selectie in zijn werk?

Op zoek naar de perfecte, nieuwe medewerker via werving en selectie? Zo loopt het proces rondom werving en selectie bij Dujob Office. Samen vinden wij de beste medewerker!

Contact

De dienst werving en selectie afnemen? Neem dan contact met ons op. Wij koppelen je aan een vast contactpersoon, die straks precies weet wat er nodig is en past binnen jouw bedrijf.

#Stap01

Een gesprek

Wij leren jou en je bedrijf graag eerst kennen. Dat doen we het liefst middels een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen met de vaste contactpersoon gaan jullie dan ook met elkaar de behoeften inventariseren.

#Stap02

De werving

Voor jou tijd om je weer op je bedrijf te concentreren, wij gaan namelijk aan de slag voor jou. Binnen ons uitgebreide bestand en via alle beschikbare kanalen gaan wij op zoek naar de beste kandidaten.

#Stap03

De kandidaten

Zodra wij de juiste kandidaat gevonden hebben, stellen wij deze eerst digitaal voor. Zien jullie genoeg aanknopingspunten voor een gesprek? Dan maken we een afspraak zodat jullie de kandidaat persoonlijk leren kennen.

#Stap04

Match!

De juiste match? Super! Wij maken al het papierwerk in orde en zorgen ervoor dat de nieuwe medewerker klaar is om bij jullie te starten.

#Stap05

Check

En, zit de nieuwe medewerker op zijn of haar plek? Is de match wat je ervan had verwacht? Natuurlijk houden we contact en blijven we met je meedenken!

#Stap06

Waarom werving en selectie via Dujob Office?

Dujob is hét uitzendbureau van Midden-Nederland. Ons label Dujob Office is gespecialiseerd in het werven en selecteren van jouw perfecte, nieuwe collega. Met een persoonlijke aanpak en de nieuwste wervingstechnieken maken wij de perfecte match tussen jou en je toekomstige medewerker, deze medewerker komt direct bij jou in dienst. We hebben een groot netwerk in de branches metaal, techniek, industrie en logistiek en kennis van de markt. Hierdoor bieden we naast werving en selectie, ook de diensten uitzenden en detacheren en zijn we altijd beschikbaar voor HR-advies en praktische ondersteuning.

Ik wil mijn vacature aanmelden
Dujob detacheren

Onze partners en bedrijven

Wij hebben een zeer breed netwerk met partners in alle vier onze branches. Wij geloven in de kracht van nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Benieuwd wie je voorgingen?

Suplacon logosvg
Kolf en molijn logo
Dumaco logo
Rc logo grt
Americold logo
Condor Group logo
Kramers Seafood
MCM logo

Contact?

Heb je een vraag over de dienst werving en selectie of wil je hulp bij jouw HR-vraagstuk? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten dujob

Andere diensten

Op zoek naar een oplossing voor jouw personeelsvraagstuk op kortere termijn? Of wil je een liever een professional aannemen op flexibele basis, om op die manier verder te groeien met jouw bedrijf? Dan zijn onze andere diensten ook interessant!