/
Werving en selectie

Werving en selectie

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, maar vind je door de hoeveelheid vacatures de best passende functie niet? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar weet je niet precies wat je zoekt of wat je van een werkgever kunt vragen? Met Dujob als werving- en selectiebureau vind je de baan die perfect bij je past!

Direct op contract bij de werkgever
Altijd een baan die bij je past
Geheel vrijblijvend
Dujob office 2

#perfectebaan

Wat is werving en selectie?

Zoek je een nieuwe baan via Dujob als werving en selectiebureau, dan helpen wij je aan de baan die het beste bij je past. Met werving en selectie maken wij de match tussen jou als werknemer en je toekomstige werkgever. Met ons uitgebreide netwerk vinden wij de mooiste banen en de beste werkgevers voor jou. Wij begeleiden je gedurende het proces persoonlijk en houden consequent contact. Want persoonlijk, daar houden we bij Dujob van. Is het een match, dan kom jij rechtstreeks op contract bij jouw nieuwe werkgever. Zonder voorwaarden en geheel vrijblijvend.

Jouw voordelen

Altijd een baan die bij je past
Wij zorgen ervoor dat jij een baan vindt die het beste bij je past. Of dat nu gaat over de inhoud van het werk, salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkeling, waardering of werkplezier. Een nieuwe baan moet altijd kloppen. Daar zorgen wij voor!

Volledige ontzorging en gemak
Het vinden van een nieuwe baan kan spannend zijn. Wij gaan voor jou op zoek, jij hoeft niets te doen. Ben je niet zo enthousiast over ons voorstel, dat kan! Wij zoeken net zo lang verder tot jij de uitdaging hebt gevonden waar jij weer blij van wordt.

Begeleiding en persoonlijk contact
Hadden we al gezegd dat we bij Dujob van persoonlijk houden. We houden daarom het gehele proces consequent en persoonlijk contact. Zo weet jij precies wat de status in het proces is. Afspraak is afspraak, geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

Werken op kantoor

Hoe gaat werving en selectie bij Dujob in zijn werk?

Kies je ervoor om met Dujob een nieuwe baan te vinden, dan kun je dit verwachten.

Contact

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op. Wij koppelen jou aan een vast contactpersoon, die straks precies weet wat er nodig is om jou te helpen aan een nieuwe baan.

#stap01

Kennismakingsgesprek

Om de perfecte baan voor jou te vinden, leren we je graag eerst kennen. Dat doen we het liefst middels een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen met jouw contactpersoon inventariseer je jouw behoeften.

#stap02

De perfecte baan

Wij gaan aan de slag voor jou. Binnen ons uitgebreide netwerk en alle beschikbare kanalen gaan we op zoek naar de functie én werkgever die bij jou passen.

#stap03

Afspraak

Hebben wij een functie én werkgever gevonden die bij jou passen en ben jij ook enthousiast, dan maken we en afspraak met de werkgever. Zo kun jij het bedrijf ook beter leren kennen.

#stap04

Match!

Is het een match? Super! Jij treedt direct bij je nieuwe werkgever in dienst. Aan onze services zijn geen kosten verbonden.

#stap05

Neem contact op met Dujob

Heb je vragen of wil je gewoon eens het gesprek aangaan? De koffie staat klaar! Laat je gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Thirsa van der stelt

Thirsa van der Stelt

Consultant