/
Dujob office

Dujob Office

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, maar vind je door de hoeveelheid vacatures de best passende functie niet? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar weet je niet precies wat je zoekt of wat je van een werkgever kunt vragen? Via Dujob Office vind je jouw droombaan en krijg je direct een contract bij je nieuwe werkgever.

Dujob office 2
Direct op contract bij de werkgever
Altijd een baan die bij je past
Geheel vrijblijvend

#perfectebaan

Wat is werving en selectie?

Zoek je een nieuwe baan via Dujob Office, dan bemiddelen wij je graag en helpen we je aan de baan die het beste bij je past. Weet je nog niet helemaal wat je zoekt? Of zoek je juist iets heel specifieks? We gaan samen in gesprek en maken dan de ideale match tussen jou als werknemer en je toekomstige werkgever. Met ons uitgebreide netwerk vinden wij jouw droombaan bij de beste werkgever.

Wij begeleiden je gedurende het proces persoonlijk en houden consequent contact. Want persoonlijk, daar houden we bij Dujob Office van. Is het een match, dan kom jij rechtstreeks op contract bij jouw nieuwe werkgever. Zonder voorwaarden en geheel vrijblijvend. Wil je liever voor een specifieke periode aan de slag, dan behoort detachering ook tot jouw mogelijkheden.

Jouw voordelen

Altijd een baan die bij je past
Wij zorgen ervoor dat jij een baan vindt die het beste bij je past. Of dat nu gaat over de inhoud van het werk, salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkeling, waardering of werkplezier. Een nieuwe baan moet altijd kloppen. Daar zorgen wij voor!

Volledige ontzorging en gemak
Het vinden van een nieuwe baan kan spannend zijn. Wij gaan voor jou op zoek, jij hoeft niets te doen. Ben je niet zo enthousiast over ons voorstel, dat kan! Wij zoeken net zo lang verder tot jij de uitdaging hebt gevonden waar jij blij van wordt.

Begeleiding en persoonlijk contact
Hadden we al gezegd dat we bij Dujob Office van persoonlijk houden? We houden daarom het gehele proces consequent en persoonlijk contact. Zo weet jij precies wat de status van het proces is. Afspraak is afspraak, geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

Schrijf je in bij Dujob Office
Werken op kantoor

#tijdvoorkoffie

Wij denken met je mee

Heb je vragen of wil je gewoon eens het gesprek aangaan? Wij denken met je mee en geven advies. De koffie staat klaar! Of thee natuurlijk, waar jij zin in hebt.

Plan een gesprek in

Jouw nieuwe baan via Dujob Office?

Kies je ervoor om samen met ons een nieuwe baan te vinden, dan kun je dit verwachten.

Contact

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op. Wij koppelen jou aan een vast contactpersoon, die straks precies weet wat er nodig is om jou te helpen aan een nieuwe baan.

#stap01

Kennismakingsgesprek

Om de perfecte baan voor jou te vinden, leren we je graag eerst kennen. Dat doen we het liefst middels een persoonlijk kennismakingsgesprek, dit kan telefonisch, digitaal of bij ons op locatie. Samen met jouw contactpersoon inventariseer je jouw behoeften.

#stap02

De perfecte baan

Wij gaan aan de slag voor jou. Binnen ons uitgebreide netwerk en alle beschikbare kanalen gaan we op zoek naar de functie én werkgever die bij jou passen.

#stap03

Afspraak

Hebben wij een functie én werkgever gevonden die bij jou passen en ben jij ook enthousiast, dan maken we een afspraak met de werkgever. Zo kun jij het bedrijf beter leren kennen, voordat je een keuze maakt.

#stap04

Match!

Is het een match? Super! Jij treedt direct bij je nieuwe werkgever in dienst. Er zijn voor jou geen kosten verbonden aan onze services.

#stap05

#overons

Over Dujob Office

Wij zijn specialist in het vinden van de beste baan voor jou. Onder het Dujob label 'Dujob Office' vinden wij dan ook de perfecte baan voor jou op kantoor. Met een persoonlijke aanpak en de nieuwste wervingstechnieken, maken wij de perfecte match tussen jou en je nieuwe werkgever. Jij komt direct op contract bij jouw nieuwe werkgever.

Dujob office 3

Neem contact op met Dujob Office

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Thirsa van der stelt

Thirsa van der Stelt

Consultant