/
Detacheren

Detacheren

Op zoek naar medewerkers met bepaalde kennis of om een plek op een specifieke afdeling tijdelijk in te vullen? Dan is onze dienst detacheren wat voor jou.

Detacheren dujob
Jarenlange ervaring
Duurzame verbinder
Kwalitatief partnerschap

Wat levert
detacheren op?

Flexibiliteit
In piekperiode een vakbekwame werknemer nodig? Door te kiezen voor detachering ben je hierin flexibel. Bij detachering zit jouw bedrijf namelijk niet vast aan een langdurig contract. Ook wanneer de werknemer ziek is, draait je bedrijf hier niet voor op. Dit regelen wij.

Kwaliteit
Doordat onze medewerkers al in veel verschillende keukens hebben kunnen meedraaien, hebben ze veel ervaring en kennis opgedaan. Zo heb je via Dujob de zekerheid van een vakbekwame professional die snel meedraait en waaraan je als organisatie niet bent gebonden als je snel op of af wilt schalen.

Korte inwerktijd
Een medewerker van Dujob is snel ingewerkt, kan snel schakelen en springt in allerlei situaties makkelijk in. Door al deze ervaring weet de tijdelijke werknemer snel zijn draai te vinden en bij te dragen aan de groei van jouw bedrijf.

Wat levert detacheren op

#detacheren

Hoe gaat het proces detacheren in zijn werk?

Op zoek naar de juiste medewerker op detacheringsbasis? 
Zo verloopt proces bij Dujob. Samen vinden wij de beste medewerker.

Contact

De dienst detacheren afnemen? Neem dan contact met ons op. Wij koppelen je aan een vast contactpersoon, die precies weet wat er nodig is en past binnen jouw bedrijf.

#Stap01

Een gesprek

Wij leren jou en je bedrijf graag eerst kennen. Dat doen we het liefst middels een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen met jullie vaste contactpersoon gaan jullie dan ook met elkaar de behoeften inventariseren.

#Stap02

De werving

Wij gaan aan de slag voor jou, jij kunt je weer op je bedrijf concentreren. Binnen ons uitgebreide bestand en via alle beschikbare kanalen gaan wij op zoek naar de beste kandidaten.

#Stap03

De kandidaten

Zodra wij de juiste kandidaat gevonden hebben, stellen wij deze eerst digitaal voor. Zien jullie genoeg aanknopingspunten voor een gesprek? Dan maken we een afspraak om de kandidaat persoonlijk te leren kennen.

#Stap04

Match!

De juiste match? Super! Wij maken al het papierwerk in orde en zorgen ervoor dat de nieuwe medewerker klaar is om bij jullie te starten.

#Stap05

Check

En, zit de nieuwe medewerker op zijn of haar plek? Is de match wat je ervan had verwacht? Natuurlijk houden we contact en blijven met je meedenken!

#Stap06

Onze partners
bedrijven

Wij hebben een zeer breed netwerk met partners in alle vier onze branches. Wij geloven in de kracht van nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Benieuwd wie je voorgingen?

Voor werkgevers
Suplacon logosvg
Kolf en molijn logo
Dumaco logo
Rc logo grt
Americold logo
Condor Group logo
Kramers Seafood
MCM logo
Diensten dujob

Andere diensten

Op zoek naar een oplossing op kortere termijn? Of wil je de nieuwe medewerker eigenlijk direct in eigen dienst nemen op die manier verder te groeien? Wellicht is dan een van onze andere diensten interessanter.

Contact?

Heb je een vraag over de dienst detacheren? Schroom niet en stel je vraag hier.