Constructiebankwerker/Lasser – Montfoort

Introductie

Heb jij laservaring en woon je in de buurt van Montfoort? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van middelgrote tot kleine RVS tanks en apparaten. Ook bouwen ze platforms, machineframes, koelvitrines, drukvaten (PED), etc. Allemaal custom made en met name enkelstuks. Met de gescheiden productie-afdeling bedienen ze een brede markt met activiteiten in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie, chemie, farmacie, energie- en milieutechnologie.

Functie

Als constructiebankwerker / lasser maak je deel uit van een solide en dynamische organisatie. Door de kennis en ervaring die je opdoet tijdens het werk, ben je in staat geheel zelfstandig of in teamverband allerlei soorten tanks, hoppers, afscheiders, drukvaten of soortgelijke producten te produceren. Mocht de ervaring er niet zijn, maar ligt er ambitie om dit vak te beheersen, neem dan ook contact met ons op. Als collega vragen wij toewijding en passie voor het vak, kwaliteit volgt dan meestal vanzelf. In ieder geval is ervaring met TIG-lassen een vereiste en is aanvullende ervaring MIG/MAG mooi meegenomen. Uiteraard behoort tekening lezen ook tot een belangrijk onderdeel van deze functie.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?
– Je hebt LBO+/MBO niveau of relevante werkervaring

– Je bent een teamplayer en kunt goed zelfstandig werken

– Je hebt ervaring en/of affiniteit met tank- en/of apparatenbouw

– Je beschikt over een hands-on mentaliteit en “2 rechterhanden”

– Woonachtig in de regio, bij voorkeur

– Rijbewijs / eigen vervoer is pré

– Je bent bereid om vakgerichte cursussen te volgen


Aanbod

In overleg.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Of wil je eerst wat meer informatie voordat je solliciteert? Bel dan Ramon Bakker 0527-240339 of mail naar ramon@dujob.nl

Sollicitatie

Wil je solliciteren voor deze functie? Solliciteer dan via onderstaande knop!