Assemblagemedewerker – Nijkerk

29 mei 2019

Introductie

Verschillende onderdelen samenstellen tot een goed werkende machine dat is waar jij goed in bent! In deze functie als Assemblagemedewerker in Nijkerk ben jij verantwoordelijk om halffabricaten die geproduceerd worden in het bedrijf samen te stellen tot het eindproduct. Deze verantwoordelijkheid zorgt ervoor dat je altijd oog hebt voor kwaliteit. Met je collega’s werk je samen om elke dag weer een prachtig resultaat neer te zetten.

Organisatie

Als Assemblagemedewerker kom je te werken bij een metaalbedrijf dat gespecialiseerd is in machinebouw, constructiewerk en verspaning.
Ze maken onder andere producten voor Defensie en de KLM, denk hierbij aan pantservoertuigen bij Defensie en verrijdbare frames voor Boeing motoren.
De organisatie heeft een modern machinepark en investeert hier continue in. Ook in de ontwikkeling van de medewerkers wordt gedacht! Je kunt hierbij denken aan opleidingen en cursussen om je op die manier door te ontwikkelen.
Binnen de organisatie heerst een gemoedelijke en informele sfeer, onderling zijn er korte lijntjes en er wordt snel en direct gecommuniceerd. Onze opdrachtgever is gevestigd in Nijkerk, ze hebben een vloeroppervlakte van ruim 8000 m2 en er zijn ruim 70 mensen werkzaam.


Functie

Als Assemblagemedewerker begint jouw werkdag om 07:15 uur allereerst met een verse bak koffie! Je kletst wat bij met je collega’s en neemt alvast een kijkje in de orders van vandaag. Om 07:30 uur gaat het echte werk beginnen! Je gaat samen met je collega’s een pantservoertuig samenstellen voor onze trotse militairen. Terwijl je bezig bent doe jij je uiterste best om de kwaliteit hoog te houden en probeer jij je voor te stellen waar jouw product straks komt te rijden en welke omstandigheden het moet kunnen weerstaan. Het werk wat je uit gaat voeren is superbelangrijk en dat realiseer jij je ook! Wanneer de klok 16:30 uur slaat zit jou werk erop, je zorgt dat je werkplek netjes opgeruimd is en je gaat met een voldaan gevoel naar huis toe!

Als Assemblagemedewerker is geen dag hetzelfde maar dit zullen in ieder geval jouw taken zijn:

 • Samenstellen van producten uit verschillende onderdelen.
 • Werken vanuit de tekeningen.
 • Inspecteren en testen van halffabricaten en/of eindproducten.

Functie eisen

Als Assemblagemedewerker ben jij in het bezit van:

 • Mbo- opleiding richting metaal of vergelijkbaar (of bereidt deze te halen).
 • Je hebt circa 2 jaar ervaring als Assemblagemedewerker of montagemedewerker
 • Een woonadres in de buurt van Nijkerk, Ermelo, Harderwijk, Barneveld of Amersfoort.
 • Verder sta je open voor het eventueel lassen of solderen van onderdelen.

Aanbod

Als jij de Assemblage monteur bent die wij zoeken, dan bieden wij jou het volgende:

 • Een fulltimebaan met een 40-urige werkweek.
 • Salaris tussen €1900,- en de €2500,- o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je leeftijd en werkervaring).
 • Uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Reiskostenvergoeding á €0,19 per kilometer.

Sollicitatie

Heb jij interesse in de vacature als Assemblagemedewerker in Nijkerk? Klik dan op de sollicitatiebutton! Dan nodig ik je uit en vertel ik graag meer over de functie.

Dujob is het bemiddelingsbureau dat werk maakt van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen. Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal en techniek. Via Dujob ontwikkel jij je talent verder.