Winkelmedewerker – Urk

Introductie

Heb jij nooit genoeg schoenen en heb je een schoenencollectie waar je ú tegen zegt?
Houdt je niet van van stilzitten en ben je communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Pico Bello schoenen op Urk is een echt familiebedrijf, met open sfeer en gezellig team. De schoenenwinkel wil klantenvriendelijkheid blijven uitstralen naar haar (voornamelijk Urker) klanten, maar ook naar haar regionale klanten toe. De winkel is dan ook trots op haar klantenkring en op zoek naar een versterking in het team van werknemers. Zij zoeken mensen die weten van aanpakken, een zwak heeft voor schoenen en niet houdt van stilzitten. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je het leuk vindt om met mensen om te gaan!

De schoenen van Pico Bello Schoenen zijn mooi en eigentijds van verschillende prijsklassen. De klanten van de schoenenwinkel zeggen vaak dat de collectie nét even anders is dan die van andere schoenenwinkels uit de regio. Daar zijn ze dan ook trots op en doen ze erg hun best voor!

Functie

Als winkelmedewerker bij Pico Bello schoenen sluit je je aan bij het gezellige team van de schoenenwinkel. Je hebt vanzelfsprekend een zwak voor schoenen en bent geïnteresseerd in de laatste trends. Daarnaast ga je veel om met klanten en adviseer je mensen in de juiste keuze in schoenen.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent flexibel ingesteld
  • Je bent communicatief sterk en klantvriendelijk ingesteld
  • Je bent een aanpakker
  • Je bent vooral ook een doorzetter: jij stopt niet eerder dan dat de klant met nieuwe schoenen de deur uitloopt

Aanbod

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke, afwisselende baan met uren die je flexibel in kunt vullen
  • Goede primaire arbeidsvoorwaarden
  • Salaris conform Cao

Inlichtingen

Denk je dat jij de geschikte persoon bent voor deze functie? Of wil je eerst wat meer informatie over de vacature? Bel dan Dubbele Ras (06-23699296) of mail naar dubbele@dujob.nl

Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan snel door te bellen naar Dubbele Ras (06-23699296) of mail naar dubbele@dujob.nl.
Wij nodigen je dan graag uit voor een gesprek om je beter te leren kennen, waarin je jouw CV en motivatie toe kunt lichten.