Service Monteur – Midden Nederland

Introductie

Ben jij in het bezit van rijbewijs B/E en inventief en flexibel? Wordt Servicemonteur in Utrecht!
Als servicemonteur houdt jij je dagelijks bezig met het verlenen van service en repareren van storingen aan frituur- en afzuiginstallaties.

Organisatie

Het bedrijf is een technisch en internationaal georiënteerd productiebedrijf, gevestigd in Utrecht. Het is een nieuw en modern ingericht bedrijfspand, met een team van 120 medewerkers. Het bedrijf zoekt ervaren servicemonteurs ter versterking van het team.

Functie

Als servicemonteur ben je dagelijks bezig met het verlenen van service en het repareren van storingen aan frituur- en afzuiginstallaties en overige producten binnen het assortiment. Daarnaast verricht je jaarlijkse onderhoudsbeurten en ben je coördinator bij plaatsingen van nieuwe complete installaties (incl. kanaalwerk en afzuiging). Afhankelijk van kennis en ervaring kan ook projectbegeleiding deel uitmaken van de functie.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B/E
  • Je beschikt over een commerciële instelling en bent bewust van de belangen van klanten
  • Je hebt een representatief voorkomen en bent communicatief vaardig
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent inventief en flexibel
  • Je beschikt over opleidingsniveau MBO 4 elektra en of werktuigbouwkunde.

Aanbod

Wij bieden jou een leuke, veelzijdige baan als servicemonteur met een passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO.

Inlichtingen

Wil je meer weten over deze vacature of wil je direct contact met ons opnemen voor een gesprek? Bel dan Johan Oost: 0527-240339 of mail naar info@dujob.nl

Sollicitatie

Denk je dat jij de geschikte persoon bent voor deze functie? Stel dan je CV en beknopte motivatiebrief op, waarin je vertelt waarom jij geknipt bent voor deze baan. Upload ze via onderstaande sollicitatiebutton en wij komen graag met jou in contact!