Dujob, omdat werk iets persoonlijks is!

 

Oplossingen voor de schaarste op de arbeidsmarkt ontstaan niet van de een op de andere dag. Dujob is specialist in het bedenken en het uitvoeren van oplossingen voor deze uitdagingen, middels het vinden van de juiste personen voor het werk van morgen. Vol passie en gedrevenheid gaan we op jacht naar zichtbaar en onzichtbaar potentieel van beschikbaar talent. Dit doen we door gebruik te maken van de nieuwste wervingsmethodieken, deze te combineren met een persoonlijke aanpak en door onzichtbaar potentieel zichtbaar te maken middels ontwikkeling en begeleiding van het individuele talent. Dujob, omdat werk iets persoonlijks is!

Wij zijn geen bureau die altijd als eerste een CV op uw bordje zal neer leggen, maar liever doorzoekt tot de beste kandidaat kan worden voorgesteld. Van ons hoeft u voor een vacature dus ook geen 15 kandidaten te verwachten, waar wellicht een hele geschikt kandidaat tussen zou kunnen zitten. Nee, Dujob stuurt u de allerbeste kandidaat, of indien gewenst twee, zodat u zelf kunt kiezen welke kandidaat het best bij uw bedrijf past.

Dujob biedt voor iedere uitdaging de beste oplossing!

Dujob biedt voor iedere uitdaging de beste oplossing!

Hoe wij werken

Hoe wij werken

Het invullen van een vacature bij een bedrijf is altijd maatwerk en dat begrijpt Dujob heel erg goed! We zien elk afzonderlijk traject dan ook als een nieuwe uitdaging, waarbij een passende oplossing moet worden gezocht. Dus bent u op zoek naar tijdelijk personeel, bijvoorbeeld voor een project of zwangerschapsverlof, of juist naar iemand die u in vaste dienst wil nemen en dus perfect in het plaatje moet passen? Dujob biedt voor iedere uitdaging de beste oplossing!


Tijdelijk Personeel
Tijdelijk Personeel
Vast Personeel
Vast Personeel
Payrolling
Payrolling