Allround Constructiebankwerker/Lasser – Harderwijk

Introductie

Heb jij werkervaring in de metaalindustrie en beschik je over een goede werkmentaliteit? Dan is Van den Brink op zoek naar jou voor de functie allround contructiebankwerker/lasser!

Organisatie

Van den Brink Metaalbewerkingsbedrijf BV is een stabiel bedrijf met een team van vakkundige en enthousiaste werknemers. De vakkundige werkplaats wordt aangevuld met een tekenkamer en een bedrijfsbureau, waarin productie van verschillende producten wordt gefabriceerd.

De werkzaamheden bestaan uit het fabriceren en monteren van staalconstructies, onderdelen voor machinebouw, constructieonderdelen voor de vrachtwachtenindustrie, etc. Kwaliteit staat binnen het bedrijf hoog in het vaandeel en de werknemers worden dan ook regelmatig geschoold. Zo blijft Van den Brink op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Functie

Van den Brink is wegens uitbreiding op zoek naar een allround constructiebankwerker/lasser. Je taken binnen deze functie zullen voornamelijk bestaan uit het samenstellen en lassen van stalen onderdelen. Daarnaast las je staal door middel van MIG/MAG en richt je je op het samenstellen en aflassen van bordessen, spiltrappen, machineframes en constructies.Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt achtergrond/ervaring in de metaalbewerking of soortgelijke functie
  • Je beschikt over een geldig lascertificaat of bent bereid om een opleiding/cursus te volgen
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Harderwijk
  • Je hebt een 9 tot 5 werkmentaliteit en houdt van afwisseling

Aanbod

Wat bieden wij jou?

  • Een goede baan met een salaris van €2400 – €2800 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • Bij wederzijdse tevredenheid krijgt je direct een jaarcontract.
  • Goede arbeidsvoorwaarden binnen een dagdienstfunctie.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze vacature of wil je direct contact met ons opnemen voor een gesprek? Bel dan Ramon Bakker op nummer: 0527 240339 of mail naar info@dujob.nl.

Sollicitatie

Denk je dat jij de geschikte persoon bent voor deze functie? Stel dan je CV en beknopte motivatiebrief op, waarin je vertelt waarom jij geknipt bent voor deze baan. Upload ze via onderstaande sollicitatiebutton en wij komen graag met jou in contact! eren?! Stuur dan jouw CV en korte motivatie via onderstaande solliciteren knop.